1. Hjem
  2. Tilsetting i FL
Tilsetting i FL - headerbilde privat

Lisa-Sophie Lundh er tilsatt som rådgiver i FL, og tiltrer stillingen rett etter sommerferien.Lisa har erfaring som fagkoordinator i Miljødirektoratet og som prosjektleder i renovasjonsetaten i Oslo kommune, og i bunn en masteroppgave innen miljøfilosofi. Når minstemann starter i barnehage, er hun klar for arbeidsoppgaver i FL.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å styrke det allmenne friluftslivet i et forbund som utfører et viktig samfunnsoppdrag, sier en gledesstrålende Lisa. I ei tid der natur og miljø er under press, er det viktig å jobbe for et bærekraftig friluftsliv.

Med småbarn i huset er det nærfriluftslivet som preger Lisas friluftsliv for tida. Hun kommer opprinnelig fra Bodø, men er nå bosatt på Hvalstad i Asker, og har idylliske Semsvannsområdet som et av sine favoritt friluftslivsområder.

- Vi er svært glad for den kompetansen og kapasiteten Lisa tilfører oss når hun starter opp til høsten, sier daglig leder i FL, Morten Dåsnes. Vi trenger hennes kombinasjon av engasjement for friluftsliv, miljøfilosofiske bakgrunn og evne til effektiv gjennomføring av konkrete oppgaver. Erfaringene fra arbeidet med Miljødirektoratets galla med 700 deltakere, kommer godt med når vi skal arrangere seminarer og konferanser.

Det var hele 166 søkere til stillingen. I FL synes vi det er fantastisk at så mange engasjerte og dyktige mennesker ønsker å arbeide med friluftsliv.

 

 

Dato skrevet 28.05.2020 13:24 . Endret 28.05.2020 13:48 .