1. Hjem
  2. Gjensidige ga oss i dag en ny gladnyhet !
Gjensidige ga oss i dag en ny gladnyhet ! - headerbilde Ill foto iStock-1346957914/naturglede

Friluftslivets uke løfter oss til de store høyder, ikke bare i naturen, men i dag ga Gjensidigestiftelsen  oss en ny kjempenyhet !

Gjensidigestiftelsen har tildelt FL og friluftsrådene totalt 20 millioner kroner til aktiviteter og tiltak i friluftslivets år neste år!
Det er 40 % av den totale potten på 50 millioner og en stor anerkjennelse av kvaliteten og omfanget av friluftsrådenes gode prosjektforslag og tro på gjennomføringskraften friluftsrådene har! 

Stolt daglig leder
Paul ilddåp i Stortinget.jpg

- Jeg er stolt over tilliten Gjensidigestiftelsen har vist oss og er veldig takknemlig for denne rause gaven. Som daglig leder i Friluftsrådenes Landsforbund er jeg også imponert over det store engasjementet som våre medlemmer har vist. Vi ser på bevilgningen som en stor anerkjennelse av kvaliteten og omfanget på hva friluftsrådene kan få til. Friluftslivets år2025 skal bli et merkeår for friluftslivet, frivilligheten og friluftsrådene, sier daglig leder Paul Waaler.

 

Tildelinger utover høsten

FL venter nå også på tilbakemelding fra Miljødirektoratet, der tildelingen er sagt å komme mot slutten av september.
FL vil se på tilskudd fra de to ordningene i en helhet, og målet er at alle skal få gode nyheter og en andel av tildelte midler.
FL må også prioritere aktiviteter og tiltak i henhold til kriterierene for de to tilskuddsordningene. FÅ2025 kommer til å bli en viktig markering for friluftslivet i Norge og med denne tildelingen vil friluftsrådene få sin plass i året. 

 Logo 8_LysBakgrunn FÅ2025.jpg

Friluftslivets år2025.jpg

Dato skrevet 04.09.2024 16:05 . Endret 04.09.2024 16:53 .