1. Hjem
  2. Friluftsskolene med flunkende nye nettsider
Friluftsskolene med flunkende nye nettsider - headerbilde

 Blod svette og tårer!

men sammen skaper vi minner for livet!

Vi har måttet grave dypt og mye, men nå har vi en gladmelding om websidene til friluftsskolene!  

Vi har gleden av å informere dere om at våre nye websider for friluftsskolen nå er oppe og går igjen. Det har tatt tid og takk for tålmodigheten. Det har kostet slit, svette, tårer og blod å få den opp fordi den gamle nettsiden vår dessverre måtte rekonstrueres fra grunnen av, noe som tok mye lengre tid enn forventet.

Nytt og forbedret!
Alt det gamle forsvant og vi har derfor brukt denne tiden til å bygge opp alt på nytt, finne koder og legge opp ny ruting og vi er nå glade for å kunne presentere dere for en oppdatert og forbedret nettside.

Håper virkelig at leserne vil like de nye sidene. Vi har jobbet hardt for å gjøre dem mer brukervennlige, informative og engasjerende for alle. Den har blitt utviklet med tanke på å imøtekomme behovene til både arrangører og deltakere og foreldre.

Vi håper virkelig at sidene vil falle i smak hos dere og at de vil bidra til å forbedre kommunikasjonen og opplevelsen rundt friluftsskolen.

Tilbakemeldinger

Oppfordrer alle som leser dette til å ta en titt på de nye sidene og teste funksjonaliteten grundig.
Vi er åpne for tilbakemeldinger og ønsker å få vite om eventuelle feil eller mangler som oppdages, slik at de kan rettes opp så snart som mulig. Deres tilbakemeldinger er svært verdifulle for oss, og sammen kan vi sikre at websiden blir best mulig.

Vi er overbevist om at de nye websidene vil gjøre det enklere for alle involverte å finne relevant informasjon, dele ressurser og opprettholde en god kommunikasjon. Vi håper også at sidene vil bidra til å skape ekstra entusiasme og engasjement rundt friluftsskolen. 

Dele opplevelsene med bilder

Vi har satt opp løsningen slik at friluftsrådene kan legge inn bilder i vår felles database og hvor sidene henter bilder etterhvert som de legges ut. I tillegg vil sidene hente automatisk bilder fra emneknaggen #friluftsskole på Instagram og publisere disse fortløpende på sidene.  

Ombygging

Takk igjen tålmodigheten og forståelsen i forbindelse med ombyggingen av websiden. Vi ser frem til å samarbeide med dere i tiden som kommer. Vi har kontroll på hvem som kan legge inn stoff her.
Viktig at alle arrangører nå også søker om adgang til arrangørsidene noe som gir mulighet til å legge inn aktiviteter (dvs friluftskoler med beskrivelser osv) på websidene. 

Arrangørene får tilgang til egne ressurssider

sider for arrangører friluftsskolen.jpg

Målet må være at alle som arrangerer en friluftsskole også legger de inn her og bruker ressursene som de får tilgang til bak innloggingen.
På arrangørsidene ligger mye relevant fagstoff, nedlastinger osv. Den som vil ha tilgang til å legge inn aktiviteter får når de har registrert bruker en lenke til et dokument i en bekreftelses epost hvor det ligger en brukerveiledning - slik gjør du.
NB pass på fordi denne ofte havner i søppelposten. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål eller trenger hjelp med de nye websidene.
Alt er ikke perfekt, derfor gi gjerne tilbakemelding om du ser noe feil eller bugs her og der. Vi har testet mye så langt, men som alle vet brukere kan finne veier som vi ikke har tenkt på. 

Vi håper at dette bidraget vil gi friluftskolene våre et ekstra løft og ser frem til å ønske barn og ungdom velkommen til fantastiske opplevelser på friluftsskolene i år. 

For sammen skaper vi minner for livet!

 

Dato skrevet 06.07.2023 13:34 . Endret 06.07.2023 13:57 .