1. Hjem
  2. Morten Dåsnes
  3. Rådgiverstilling friluftsliv ledig
Rådgiverstilling friluftsliv ledig - headerbilde FL, Morten

Friluftsrådenes Landsforbund søker rådgiver til arbeidet med arealsaker og naturforvaltning, herunder arbeid med allemannsretten, sikring, tilrettelegging og forvaltning av friluftslivsområder og friluftslivets ferdselsårer. Den som tilsettes må være innstilt på å delta i hele spekteret av FLs arbeidsoppgaver.

Vi ønsker søkere med relevant høyere utdanning innen naturforvaltning og/eller arealplanlegging relatert til friluftsliv, og vil prioritere søkere med relevant erfaring.

Vi søker en person som er opptatt av å fremme friluftsliv, har god rolleforståelse og gode samarbeidsevner. Vi ønsker en person som formulerer seg klart og godt både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr fast stilling, lønn etter avtale og medlemsskap i KLP. Jobben gir spennende muligheter til å påvirke nasjonal friluftslivspolitikk. Søknadsfrist 1. september - skriftlig søknad og CV kan sendes post@friluftsrad.no eller på Finn.no. Ta gjerne kontakt med daglig leder, Morten Dåsnes, tlf 41618459, for nærmere informasjon.

Friluftsrådenes Landsforbund (FL) er paraplyorganisasjon for 28 interkommunale friluftsråd over hele landet. Vi arbeider for å fremme det allmenne friluftslivets, dels gjennom egne tiltak og dels ved å støtte opp om arbeidet i medlemsfriluftsrådene. Vi gir faglig veiledning til medlemsfriluftsrådene og følger opp nasjonalt friluftslivsarbeid i samarbeid med myndigheter og friluftslivsorganisasjoner.

Morten Dåsnes

tidligere leder

Dato skrevet 17.08.2022 13:06 . Endret 17.08.2022 13:08 .