1. Hjem
  2. årets friluftsråd 2022
årets friluftsråd 2022 - headerbilde asgeir k/ årets friluftsråd 2022 Nordmøre og Romsdal

Årets friluftsråd kåret!


Nordmøre og Romsdal Friluftsråd ble kåret til «Årets Friluftsråd» på årsmøtet til Friluftsrådenes Landsforbund (FL) i Bodø 1.juni 2022. 

Prisen ble overrakt til rungende applaus fra delegatene på FLs årsmøte. I friluftsråds sammenheng er dette en høythengende pris. Det er landets fylkeskommuner og friluftsrådene som kan fremme kandidater i tillegg til styret i FL som også er jury.  Det viktigste kriteriet for å få prisen er at vinneren må ha gjort et tiltak som løfter friluftslivet og som må være gjennomført i årsmøteperioden.

Årets vinner får prisen for prosjektet «StikkUt Sammen». 

Stikkut sammen er et godt nærfriluftstiltak som når veldig mange.  Tilbudet er gratis tilgjengelig i StikkUT appen. 

Stikkut Sammen er et tiltak for å få alle Sammen ut på tur, få frisk luft og til å ta en kafferast sammen med noen andre. 

Dette er noen av målene friluftsrådet har med prosjektet Stikk UT! SAMMEN og som de nå får pris for. 

Prisen består av heder og ære samt et diplom og 10.000 kroner.

- Daglig leder Ola Fremo i Nordmøre og Romsdal Friluftsråd sier at han er overveldet og glad for den anerkjennelsen denne prisen gir til oss i et viktig arbeid for å ta i bruk naturen i sitt nærområde. 

På bildet overrrekker styreleder i FL Vebjørn Krogsæter prisen til delegasjonen fra Nordmøre og Romsdal Friluftsråd ved styreleder Hans Bjarne Tennøy,  daglig leder Ola Fremo og prosjektleder Liv Synnøve Hoel

 

 

Dato skrevet 02.06.2022 09:38 . Endret 02.06.2022 10:47 .